Bedrijfsnieuws

De eerste Facq Discovery Days een groot succes

De eerste Facq Discovery Days een groot succes
Foto © Facq Discovery Days
Op 6, 7 en 13 mei hield Facq drie professionele dagen in Antwerpen, Brussel en Gent om de nieuwste innovaties in sanitair, HVAC en installatietechnieken te presenteren. Dit evenement vond plaats aan boord van de Blue Rhapsody en trok meer dan 1.200 bezoekers. Installateurs, projectontwikkelaars, architecten en adviesbureaus kregen de kans om kennis te maken met de innovaties van 40 verschillende merken, zoals Grohe, Samsung, Vigour en Bosch.

De eerste Facq Discovery Days een groot succes
Foto © Facq Discovery Days

De Facq Discovery Days, een uitgebreid productgamma...

Op de twee verdiepingen van de Blue Rhapsody presenteerden ongeveer 40 standen het aanbod van Facq. De HVAC-sector was goed vertegenwoordigd. Zo waren er de monobloc lucht-waterwarmtepompen van Samsung voorzien van R290 koelmiddel voor residentiële projecten. Dit type warmtepomp wordt exclusief door Facq verdeeld, net als de verdeelsystemen, de installatie- en de regelapparatuur.

Daarnaast was er een ruime keuze aan sanitair, waaronder porselein, kranen, douchewanden en meubels van marktleiders als Hansgrohe, Grohe en Delabie. Meer technische producten deden het ook goed, met stands van pompen, leidingen, technische kranen en waterbehandelingssystemen van merken als BWT en Wilo.

Deze sterke selectie van topmerken werd aangevuld door Facq-exclusives zoals Vigour (sanitair), Conel (leidingsystemen) en Cosmo (installatiemateriaal). Facq heeft ook exclusieve distributierechten voor bepaalde gamma's van bekende fabrikanten, wat haar profiel als leverancier van hoogwaardige oplossingen versterkt.

De eerste Facq Discovery Days een groot succes
Foto © Facq Discovery Days

...in een unieke setting

Dit evenement werd georganiseerd aan boord van de Blue Rhapsody, die speciaal voor de gelegenheid was ingericht, en stelde Facq in staat om dichter bij zijn klanten te komen door naar hun regio te varen. Deze originele locatiekeuze werd erg gewaardeerd. Het was een uniek en gezellig kader voor interessante professionele contacten. Speciale bussen stonden ter beschikking om de toegang te vergemakkelijken voor wie van verder kwam.

...met een gezellig netwerkmoment

De Facq Discovery Days vormden ook de ideale gelegenheid om professionele relaties te versterken en ideeën uit te wisselen in een aangename sfeer. De verschillende experts uit de sector konden bijpraten met een hapje en een drankje.

De eerste Facq Discovery Days een groot succes
Foto © Facq Discovery Days

Nu al een vaste waarde ​

Dankzij dit succes plant Facq al een tweede editie van de Discovery Days, met meer tussenstops om nog dichter bij de klanten te komen en hen een uniek netwerkmoment aan te bieden. ​