Second Home

Een nieuwe dimensie van luxe met de Prime Collection van August

Een nieuwe dimensie van luxe met de Prime Collection van August
August presenteert met trots de Prime Collection: een verzameling exclusieve vakantiehuizen op prachtige locaties door heel Europa. Als voorloper in het mede-eigendomsmodel binnen Europa garandeert August een zorgeloze vakantie-ervaring, waarbij mede-eigenaars een portfolio van vier schitterende vakantiehuizen bezitten. De Prime Collection belooft ongeëvenaarde luxe en comfort op de meest idyllische Europese vakantiebestemmingen, met unieke en verhoogde servicenormen voor de eigenaars.

Deze collectie omvat een breed scala aan betoverende locaties, van het romantische Toscaanse platteland tot de zonnige kusten van Mallorca, en van schilderachtige Provençaalse dorpjes tot de indrukwekkende bergtoppen van de Franse Alpen. De Prime Collection biedt charmante, avontuurlijke en verfijnde bestemmingen.

Eigenaars kunnen genieten van extra voorzieningen zoals een privébioscoop, sportscholen en ontspannende wellnessfaciliteiten, wat een zalige ervaring garandeert die alle verwachtingen overtreft. Hierdoor kunnen eigenaars volledig ontspannen en genieten van hun vakantie.

Een nieuwe dimensie van luxe met de Prime Collection van August
Beeld van een woning van vorige Premium Collections

Prime Collection: standaard luxe voorzieningen

In de betoverende wereld van Augusts Prime Collection worden gasten verwelkomd in een rijk van luxe en comfort. Elke unieke woning, met 5 tot 6 verfijnde slaapkamers verspreid over 300-400 vierkante meter, belooft een toevluchtsoord van tijdloze elegantie. Van extra grote kingsize bedden tot verkwikkende inloopdouches, elk detail wordt zorgvuldig gekoesterd om aan de hoogste normen te voldoen. Architectonische pracht wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om het beste comfort voor alle gasten te garanderen.

Te midden van prachtig aangelegde tuinen en terrassen ontvouwt zich een onmiskenbare vakantie-ervaring. Hier wordt de perfecte balans gevonden tussen moderne luxe en tijdloze verfijning, waar elk moment doordrenkt is van subliem comfort. Gasten zullen betoverd worden door diverse omgevingen en een wereld van verfijning ontdekken die aan al hun reisbehoeften voldoet, of ze nu rust of avontuur zoeken.

Een nieuwe dimensie van luxe met de Prime Collection van August
Beelden van woningen van vorige Premium Collections.


Een verblijf in een August woning biedt dezelfde comfortabele ervaring als verblijven in je eigen ruime woning, maar met een nog hogere servicenorm. Met August die voor elk klein detail zorgt, kunnen gasten een zorgeloze vakantie beleven met hun dierbaren. Van onberispelijk opgemaakte bedden met hoogwaardig beddengoed tot schone handdoeken, zorgvuldig onderhouden tuinen, een subliem zwembad, schoonmaakdiensten, brandhoutvoorziening en essentiële voorzieningen, worden alle aspecten nauwgezet verzorgd. Naast deze gemakken gaat August verder om te voldoen aan individuele voorkeuren van eigenaars van de Prime Collection, met op maat gemaakte diensten op aanvraag. Of het nu gaat om het vullen van de koelkast of wijnkelder, het regelen van privéchefs, oppasdiensten of zelfs toegang bieden tot een persoonlijke trainer, August zorgt ervoor dat elke gast tijdens zijn verblijf optimaal comfort geniet.

Prachtige bestemmingen: Een wereld van schoonheid en avontuur

​De bestemmingen van de Prime Collection beloven een betoverende reis vol charme, avontuur en verfijning. Mede-eigenaars worden verleid door de tijdloze schoonheid van Toscane, waar glooiende heuvels versierd met wijngaarden en oude steden hen verwelkomen met hun rijke geschiedenis en culinaire schatten. Ze zullen de aantrekkingskracht van Zuid-Frankrijk ontdekken, met zijn betoverende Provençaalse dorpjes, levendige kustplaatsen en sprankelend azuurblauwe wateren. In de Franse Alpen zullen ze een ongeëvenaarde sensatie ervaren, waar majestueuze bergpieken, pittoreske dorpjes en avonturen op hen wachten. En ze worden betoverd door de mediterrane pracht van Mallorca, met zijn idyllische stranden, betoverende landschappen en levendige cultuur. Elk van deze bestemmingen biedt een unieke kans om te genieten van het beste dat Europa te bieden heeft.

Een nieuwe dimensie van luxe met de Prime Collection van August
Indicatief beeld voor woningen in de Prime Collection

Unieke ervaringen per bestemming

Ontdek de ongeëvenaarde ervaring van de Prime woningen, waar elke locatie een unieke mix van binnen- en buitenfaciliteiten alsook wellnessfaciliteiten biedt. In het betoverende Toscaanse huis kunnen eigenaars een buitenkeuken verwachten met een traditionele pizzaoven en een gezellige vuurplaats, ideaal voor sfeervolle avonden onder de sterrenhemel met heerlijke Italiaanse aperitieven. In het huis in Zuid-Frankrijk kunnen eigenaars uitkijken naar een ontspannen ervaring bij het zwembad, omringd door luxe ligstoelen en een poolbar om te genieten van een verfrissende cocktail en de stress van de dag te laten wegsmelten in "La douce France". Het luxe August huis in de Franse Alpen biedt de perfecte wellnessomgeving, met voorzieningen zoals een sauna, stoombad en bubbelbad voor totale ontspanning na een dag vol avontuurlijke activiteiten. In het prachtige Mallorcaanse August huis kunnen eigenaars hun eigen zwembad verwachten in een dromerige groene binnenplaats, terwijl luxe lounges en BBQ-zones ontspanning en gezelligheid uitnodigen. Huiseigenaren en gasten kunnen ook het eiland verkennen op elektrische fietsen en het ultieme gevoel van vrijheid ervaren te midden van de adembenemende natuur.

Een nieuwe dimensie van luxe met de Prime Collection van August
Beeld van een woning van vorige Premium Collections.

Ook interessant