Algemeen

Mewa kleding verwarmt op koude winterdagen

Met de vesten van MEWA komt iedereen die in het koude seizoen buiten werkt, lekker warm de winter door. Want zodra de temperaturen dalen worden vesten onontbeerlijk. Of het nu in de auto is, op de werf of bij wegenwerken, op een vriesochtend of onder de winterse middagzon : de MEWA-vesten voor professionals doorstaan elke klimaatwissel.

Vest met verwarmingspads

U leest het goed: dit vest heeft een warme binnenkant. Onder zijn zachte binnenvoering in microfleece zorgen grote, ergonomisch aangepaste en individueel insteekbare pads voor een aangenaam warm gevoel bij de drager. De batterij-aangedreven pads verdelen de warmte optimaal en kunnen worden ingesteld in vier temperatuurtrappen.

Wie zich liever op de gewone manier verwarmt, vindt in de MEWA bestelcatalogus een ruime keuze aan softshelljassen, van wind- en waterdichte fleecevesten tot winterbestendige pilotenvesten. Met de pilotenjas ‘Take-off’ start men elke werkdag, ook bij slecht weer, goed beschermd. Mouwen en kraag zijn afneembaar en ook de doorstikte binnenvoering kan verwijderd worden. De variant in opvallende signalisatie-uitvoering verhoogt de veiligheid van de drager bij druilerig weer en wanneer het vroeger donker wordt.

Winterbestendig ook in full-service

De handige bodywarmers voor de tussenseizoenen zijn ook verkrijgbaar in het MEWA servicesysteem. Gewatteerd en uitgerust met een comfortabele opstaande kraag zijn vesten en thermovesten een aanvulling op de collecties Twinstar en Combistar om zo ook koudere temperaturen te overbruggen. De wollige fleecevesten uit de MEWA Active collectie trotseren weer en wind.

De tweekleurige winterblouson uit de Combistar collectie past zich aan de weersomstandigheden aan met behulp van een uitneembaar vest of mouwen.

Bij vochtige koude is Clima S ideaal. Dit vest is een betrouwbare bescherming tegen regen en laat zich met een inritsbare fleecevest eenvoudig omvormen tot een warme jas. De sluitboorden met regenafvoereffect zijn erg handig. Ook hier beschermt de hoge opstaande kraag de nek en schouders tegen tocht.
Build for Life