Architectuur

Nieuw beursconcept op Gevel door architectenbureau SCULP(IT)

ODS en Jansen stellen op de Gevel 2012 een nieuw beursconcept voor. Dit concept zal de komende jaren op diverse beurzen te zien zijn, waar ODS samen met Jansen de stalen raam- deur- en gevelsystemen gaat presenteren. Het is een flexibel concept dat op diverse manieren kan worden opgesteld. Uiteraard wordt hierbij gebruik gemaakt van het materiaal staal. Core business van handelsonderneming ODS maar ook hoofdbestanddeel van de Jansen systemen. Samen vormen deze materialen een uitdagend standconcept, dat gevelsystemen op een vernieuwende en uitdagende manier presenteert.



De vormgeving komt van het Antwerpse architectenbureau SCULP(IT) (zie foto bovenaan artikel). In de container presenteert Sculp(it) een recente realisatie van een klimaatgevel voor een gerenoveerd woonhuis te Antwerpen (B).

Het concept is zo ontworpen dat ODS en Jansen zeer snel kunnen opbouwen en een minimum aan afval produceren in vergelijking met klassieke standbouw. Het concept kan, naast beurzen, ook tijdens evenementen worden gebruikt.

SKG reikt op 26 januari a.s. om 18.00 uur het eerste KOMO attest met productcertificaat uit aan ZNR.
De Zuid Nederlandse Ramenfabriek is de eerste klant van ODS die dit certificaat voor brandwerende Economy 60 deuren EW60 heeft behaald. De uitreiking vindt plaats op de stand van ODS.

Ook interessant