Bedrijfsnieuws

Recticel Insulation op beurs Renovatie & Onderhoud 2010

Recticel Insulation neemt deel aan de beurs Renovatie & Onderhoud in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch van 16 tot en met 18 maart 2010. Bezoek de Recticel stand (E103) en maak kennis met alle duurzame isolatieoplossingen voor elk renovatieproject.

De beurs Renovatie & Onderhoud maakt deel uit van de BouwBeurs Zuid-Nederland. Deze vakbeurs wil elke betrokkene informeren over renovatie en onderhoud. Een duurzame isolatie maakt uiteraard deel uit van een goed renovatieproject. Recticel Insulation reikt hiervoor de perfecte isolatieoplossingen aan.

Zo is Eurothane G de perfecte binnenisolatie om een zolder als kamer in te richten. Sinds kort zijn deze isolatieplaten trouwens ook verkrijgbaar met pvc uitvoering. Het revolutionaire Powerroof-concept is dan weer de ideale oplossing wanneer een volledige dakrenovatie noodzakelijk is. Als de zolder echter niet als woonruimte zal worden gebruikt, volstaat het om de zoldervloer te isoleren met Eurofloor vloerisolatie. Eurothane Bi-3 en Eurothane Silver zijn tenslotte de universele isolatie voor platte daken.

U vindt Recticel Insulation op de beurs Renovatie & Onderhoud op stand E103.
Vermijd alvast wachttijden aan de ingang van de beurs, door u vooraf te registreren via volgende website bbz2010exp98.voorregistraties.nl